Yliopiston tilojen sulkeminen tuo muutoksia Radio Moreenin lähetyksiin | Radio Moreeni 98,4 MHz

Yliopiston tilojen sulkeminen tuo muutoksia Radio Moreenin lähetyksiin

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi maan hallitus on päättänyt sulkea muun muassa yliopistot. Tilojen sulkemisen takia Radio Moreenin lähetyksiin tulee muutoksia, mutta kanava pysyy äänessä.

Tampereen yliopiston tilat, mukaan lukien Radio Moreeni, on suljettuna 18.3. alkaen valtioneuvoston päätöksen mukaisesti.

Radio ei kuitenkaan hiljene, vaan 18.-20.3. lähetämme ohjelmia ohjelmatietojen mukaisesti. Siitä eteenpäin taajuudella soi tauoton klassinen ainakin 13.4. asti. Pääsiäisen ajan lähetämme pääsiäisen ajan musiikkia. Lisäksi julkaisemme nettisivuillamme juttuja myös yliopiston sulun aikana.

Koska radion tilat on suljettu, valitettavasti myös Tampereen Tuomiokirkon suorat jumalanpalveluslähetykset ovat tauolla poikkeusajan ajan. Tampereen seurakunnat tarjoaa jumalanpalveluslähetyksiä verkossa.

Radio Moreenin SoundCloud palvelee normaaliin tapaan. Joihinkin ohjelmasarjoihin ja podcasteihin on tulossa myös tuoretta kuunneltava sulun aikana.