Uusi musiikkiohjelma hellii örinän ystäviä – Raskasmetalli esittelee tamperelaisia yhtyeitä  | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin musiikkiohjelmien tarjonta monipuolistuu entisestään, kun jatkossa torstai-iltoja vietetään myös raskaissa tunnelmissa. Marko Lehtimäen ja Eetu Hentusen Raskasmetalli tekee tutuksi paikallisia yhtyeitä ja artisteja.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana ovat Black Royal -yhtyeen Riku ja Jukka.

Rockin, heavy metallin, punkin ja kaikenlaisen örinän ystäviä hellitään 15. marraskuuta alkaen Radio Moreenissa, aina joka toinen torstai kello 18.00.

Tunnin mittaisessa Raskasmetalli-ohjelmassa tutustutaan paikallisiin raskaan musiikin yhtyeisiin ja artisteihin. Ohjelmasarjassa perehdytään erityisesti hieman tuntemattomampiin yhtyeisiin.

Ensimmäisessä jaksossa vieraaksi saapuu tamperelainen Black Royal -yhtye.

Vuonna 2013 perustettu kokoonpano soittaa omien sanojensa mukaan modernia sludgea 1990-luvun heavy metallin ja 1970-luvun klassikoiden inspiroimana. Kesällä Tuska-festivaaleilla esiintyneen bändin debyyttialbumi Lightbringer julkaistiin maaliskuussa.

Black Royalista ja sen musiikista keskustelemassa ovat yhtyeen laulaja Riku sekä rumpali Jukka. Ohjelmassa kuullaan myös musiikkia yhtyeen uusimmalta albumilta.

Raskasmetalli-ohjelman toimittavat Marko Lehtimäki ja Eetu Hentunen.