Uusi Cultural Studies -maisteriohjelma käynnistyy syksyllä 2016 | Radio Moreeni 98,4 MHz

Uusi Cultural Studies -maisteriohjelma käynnistyy syksyllä 2016

Tampereen yliopisto, Pinni A

Tampereen yliopiston Pinni A-rakennus.

Tampereen yliopisto aloittaa syksyllä 2016 uuden monitieteisen englanninkielisen Cultural Studies –maisteriohjelman. Ohjelma yhdistää yhteiskuntatieteellisiä ja humanistisia tutkimusperinteitä.

Ohjelmaa koordinoi Viestinnän, median ja teatterin yksikkö CMT. Opettajakuntaan kuuluu opettajia mm. musiikintutkimuksen sekä mediakulttuurin alalta. Tavoitteena on luoda kokonaisuus, joka helpottaisi esimerkiksi kulttuurintuotannon alalla työskentelyä.

– Cultural Studiesin lisäksi tänä syksynä alkaa toinenkin uusi maisteriohjelma, kasvatustieteiden Teacher Education, yliopiston kansainvälisten asioiden päällikkö Kaisa Kurki kertoo.

Yhteensä 27. tammikuuta päättyvässä haussa on mukana 11 englanninkielistä maisteriohjelmaa viidessä eri tieteenalanyksikössä. Cultural Studies -ohjelmaan valitaan korkeintaan 30 opiskelijaa.

Toimittaja: Taru Rokka