Uskossa elävä Onni Hakala toivoo lisää keskustelua kirkon eri sukupolvien välille | Radio Moreeni 98,4 MHz

Helluntailaiskirkon vanhat näkemykset tulevat esiin etenkin yhteiskunnallisista asioista puhuttaessa.

Onni Hakala arvioi olevansa vähemmistössä hyväksyessään kirkon ja valtion väliin sijoittuvassa tasa-arvoisen avioliittolain. Myöskään homo- ja lesboparien adoptio-oikeudelle ei nähdä etenkin kirkon vanhemman sukupolven puolelta riittävän vahvoja perusteita.

26-vuotias IT-alan työntekijä tuli uskoon yläasteikäisenä, ennen kirkon järjestämää rippikoulua. Etenkin teini-iässä hänen uskoansa koeteltiin, mutta samanhenkiset kaverit tekivät ja tekevät edelleen seurakunnalla hengailusta hauskaa.

Toimittaja: Aino-Maija Kupias