Tutkijan taajuudella -podcast pureutuu tieteeseen – lähetä tutkijoille omat kysymyksesi | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tutkijan taajuudella käsittelee Tampereen yliopistossa tehtävää tutkimusta. Haastateltavina ovat omien alojensa huippututkijat. Voit kysyä heiltä lisää heidän tutkimuksestaan, jos jokin asia kaipaa mielestäsi lisävalaistusta.

Tiedätkö, miten valoa tutkitaan? Entä mitä apua sydänsolusta voi olla lääketutkimuksessa?

Uusi podcast-sarjamme Tutkijan taajuudella vie muun muassa näiden kysymysten äärelle. Haastateltavina ovat omien alojensa huippututkijat Tampereen yliopistosta.

Jos jokin asia jää askarruttamaan podcastin kuuntelun jälkeen, voit kysyä lisää tutkijoilta itseltään.

Lähetä kysymyksesi meille sähköpostitse osoitteeseen radiomoreeni@tuni.fi tai WhatsAppissa numeroon 050-4377 257. Kuulet vastauksen tiistaina 10. syyskuuta klo 11-13 lukuvuoden avajaislähetyksessä.

Tampereen korkeakouluyhteisön avajaisviikkoa vieteään 9.-13.9.2019.

Virittäydy tutkijoiden taajuudelle: