Tuomiokirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaina 14.6. klo 17 | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tuomiokirkon jumalanpalvelus radioidaan sunnuntaina 14.6. klo 17

Aamupäivällä kirkossa järjestetään konfirmaatio, johon on koronarajoitusten takia rajoitettu pääsy. Kaikille avoin messu siirtyy alkuiltaan, ja se kuullaan myös Moreenissa. Jumalanpalveluslähetykset jäävät kesätauolle 14.6. jälkeen.

Tampereen tuomiokirkon jumalanpalveluslähetys kuullaan Radio Moreenin taajuudella sunnuntaina 14.6. poikkeuksellisesti vasta kello 17 alkaen.

Kello 10 kirkossa järjestetään konfirmaatiotilaisuus, johon voivat osallistua vain rippikoululaiset ja heidän läheisensä koronarajoitusten takia. Kaikille avoin messu siirtyy alkuiltaan.

Tämän sunnuntain jälkeen jumalanpalveluslähetykset jäävät kesätauolle. Radioinnit jatkuvat syyskuun alussa, sunnuntaina 6.9. klo 10.