Tullintorin kauppakeskuksen uusi Posti vetää asiakkaita | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tullintorin kauppakeskuksen uusi Posti vetää asiakkaita

Rautatienkadulta Tullintorin kauppakeskukseen muuttanut Posti vaikuttaa kauppakeskuksen maineeseen myönteisesti. Kävijämäärä nousi kauppakeskuksessa tuhannella postin ensimmäisenä aukiolopäivänä.

Posti avasi ovensa eilen uudessa toimipisteessä Tullintorin kauppakeskuksessa. Postin avautuminen vaikuttaa asiakasvirtoihin koko kauppakeskuksen liikkeissä.

”Me saamme Postin kaikki asiakkaat Tullintorille, mikä on meille vaan plussa. Nämä palvelut ovat yksi kansalaisten jokapäiväisistä tarpeista”, kertoo kauppakeskuspäällikkö Hanna Saario.

Tullintorin kauppakeskuksen postista tulee eräänlainen pääposti Tampereella. Kauppakeskuksessa seurataan kokonaismyyntiä kuukausittain. Postin avautuminen tulee näkymään koko myynnin kasvussa. Posti on yksi merkittävimmistä kauppakeskuksen palveluista ja on elävöittänyt koko kauppakeskusta.

Posti muutti Tullintorille Rautatienkadulta, sillä postille löytyi kauppakeskuksesta sopiva tilaratkaisu.

Toimittaja: Sofia Kuisma