Tulevaisuuden radiotähdet ja alan ammattilaiset kohtaavat Radiofestivaalilla Tampereella | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radiofestivaali kokoaa radioalan opiskelijat ja ammattilaiset Tampereelle 20.–22.4.2016. Opiskelijat ympäri Suomen kilpailevat juontaja-, dokumentti-, ja kuunnelmasarjoissa. Lisäksi radiota mediapajoissa harrastavat nuoret kilpailevat radioblogeillaan nuorten sarjassa. Radio Moreeni lähettää kilpailut suorana lähetyksenä.

Radiofestivaali_logo_2016

Historian 17. Radiofestivaali järjestetään Monitoimitalo 13:ssa Tampereella 20 – 22.4.2016

Kilpailusarjoihin on ilmoittautunut 36 osallistujaa yhdeksästä eri oppilaitoksesta tai mediapajasta. Tuomaristo valitsee jokaisesta sarjasta voittajan ja kunniamainintojen saajat. Jokainen kilpailija saa palautteen ammattilaisraadilta.

Tuomareina ovat muun muassa vloggari Mmiisas, dokumentaristi ja toimittaja Pauliina Motturi, Yle Tampereen aamujuontaja Jyrki Hakanen ja pirkanmaalaisen SUN Radion aamujuontaja Ilkka Lahti.

Tapahtuman järjestävät Tampereen yliopiston Radio Moreeni, Tampereen ammattikorkeakoulu, Voionmaan koulutuskeskus ja Tampereen kaupungin nuorisopalvelut. Tapahtumapaikka on Monitoimitalo 13 osoitteessa Satakunnankatu 13, Tampere. Tervetuloa paikan päälle tai radion ääreen kuuntelemaan kilpailutöitä.

Lisää tietoa tapahtumasta saa osoitteesta radiofestivaali.fi, Facebookista ja Twitteristä.