TGF-Hauliklubi tarjoaa klubimusiikkia keskellä viikkoa | Radio Moreeni 98,4 MHz

TGF-Hauliklubi tarjoaa klubimusiikkia keskellä viikkoa

Pispalan haulitehtaassa soi klubimusiikki joka kuun ensimmäisenä torstaina. Tampere Guitar Festival-Hauliklubi tarjoaa livemusiikkia, hyvää ruokaa ja historiallisen ympäristön.

Tomi Tolvanen

Tomi Tolvasen mukaan TGF-Hauliklubi johdattaa Tampere Guitar Festivalin tunnelmiin. (Kuva: Emilia Naski)

Festivaalijohtaja Tomi Tolvanen uskoo, että TGF-Hauliklubi löytää paikkansa.

”Tampereen musiikkiklubikulttuurissa on Hauliklubin mentävä reikä”, Tolvanen sanoo.

Vanha Haulitehdas on historiallinen paikka, joka sijaitsee Pispalanharjulla, Näsijärven puolella. Tolvasen mukaan Haulitehtaan ainutlaatuinen tunnelma sopii hyvin musiikkiklubille. Tampereella suosittuja musiikkiklubeja ovat ennestään olleet esimerkiksi YO-talo ja Klubi. TGF-Hauliklubi laajentaa musiikkiklubitarjontaa. Uusia tulokkaita ovat myös Olympia-kortteli ja Kuivaamo.

Toimittaja: Emilia Naski