Teatterikesän ohjelmisto julki: yliopiston Hipsterit näyttämöllä! | Radio Moreeni 98,4 MHz

Teatterikesän ohjelmisto julki: yliopiston Hipsterit näyttämöllä!

48. kerran järjestettävän Tampereen Teatterikesän ohjelmisto heijastelee päättämättömyyden tunnetta, yhteiskunnallista tilannetta jossa kukaan ei tiedä millainen suunta tulisi valita.

Teatterikesän taiteellinen johtoryhmä.

Kuvassa vasemmalta toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl, taiteelisen johtoryhmän jäsenet Miko Jaakkola, Milja Sarkola ja Mikko Roiha. (Kuva: Konsta Siekkinen)

Tampereen Teatterikesän ohjelmisto julkistettiin Tampereen yliopiston Teatterimontussa tänään. Luvassa on kaiken kaikkiaan 20 teatteriesitystä, unohtamatta Keskustorille pystytettävän Ohjelmateltan musiikkiesityksiä. Teatterikesän ohjelmiston laatiminen oli taiteellisen johtoryhmän jäsenen Miko Jaakkolan mukaan haastavaa.

”Tämä teatterivuosi on ollut poikkeuksellisen hyvä. Tänä vuonna oli oikeastaan runsaudenpula, meillä oli tosi paljon hyviä esityksiä”, kertoo Jaakkola.

Tampereen yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelman Nätyn osaamista Teatterikesän lavoille tuo teatterityön professori Pauliina Hulkon ohjaama Hipsterit. Hulkko on tyytyväinen produktioon ja etenkin opiskelijoiden kehitykseen.

”Jokainen esiintyjä löysi oman reittinsä ja jokaisesta löytyi jotain uutta. Heistä löytyi myös jotain, mikä oli kuin nupullaan kun aloitettiin”, ylistää Hulkko.

Toimittaja: Konsta Siekkinen