Tampereen yliopiston avajaiset järjestetään ensi kertaa virtuaalisena – Seuraa suoraa lähetystä Radio Moreenissa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Lukuvuosi 2020-2021 alkaa tänä vuonna poikkeukselliseen tapaan, kun avajaiset järjestetään verkossa. Avajaisia vietetään maanantaina 7.9 kello 13 alkaen.

Tampereen yliopisto juhlii tänä vuonna lukuvuoden avajaisia virtuaalisesti koronavirustilanteen vuoksi.

Tilaisuuden avaa puheellaan rehtori Mari Walls. Ääneen pääsevät myös työelämäprofessori, dosentti Elli Aaltonen sekä ylioppilaskunnan puheenjohtaja Annika Nevanpää. Juhlan juontaa Tampereen yliopiston alumni, näyttelijä Lari Halme.

Avajaisissa julkistetaan myös vuoden alumni, joka on urallaan tuonut esiin Tampereen yliopiston vaikuttavuutta opinahjona. Edellinen sekä ensimmäinen uuden yliopiston vuoden alumni oli Suvi Haimi, joka on biohajoavia pakkausmateriaaleja kehittävän Sulapac Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisäksi kuullaan Tampereen akateemisen sinfoniaorkesteri TASOn ja Teekkarikuoron musiikkiesityksiä.

Radio Moreeni lähettää avajaisjuhlan suorana. Pääset seuraamaan lähetystä täältä.

Yliopiston lukuvuoden aloituksen myötä käynnistyy myös Radio Moreenin lähetysten syyskausi.

Toimittaja: Lotta Karinen