Tampereen yliopisto juhlistaa lukuvuoden avajaisia – Kuuntele suoraa lähetystä | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen yliopisto juhlistaa lukuvuoden avajaisia – Kuuntele suoraa lähetystä

Radio Moreeni välittää keskiviikon avajaistunnelmia ja haastattelee kiinnostavia yliopistolaisia. Äänessä ovat muun muassa tuleva ja nykyinen rehtori, uusi opiskelija sekä liuta pitkän linjan yliopistolaisia.

Tampereen yliopistossa vietetään keskiviikkona lukuvuoden 2018-2019 avajaisia.

Radio Moreeni lähettää kello 12 alkaen suorana juhlallisen avajaistilaisuuden. Pääjuhlassa puhuvat muun muassa rehtori Liisa Laakso ja vuoden alumni, jonka henkilöllisyys paljastuu juhlan aikana.

Kello 13 jälkeen lähetys jatkuu päätalon aulasta, jonne Radio Moreeni on pystyttänyt haastattelupisteen. Iltapäivän mittaan ääneen pääsee koko joukko yliopistolaisia: mietteitään kertovat muun muassa työntekijät, jotka ovat tehneet pitkän uran yliopistossa ja tämän syksyn uusi opiskelija. Jututettavina ovat totta kai myös nykyinen ja uusi rehtori.

Miltä tuntuu yliopisto-opintojen aloitus? Entä miten yliopisto on muuttunut 30-40 vuodessa työntekijän näkökulmasta? Ja minkälaisia ajatuksia vuonna 2019 toimintansa aloittava Tampereen uusi yliopisto herättää yliopistolaisissa?

Avajaislähetys päättyy kello 16.