Tampereen uuden ylioppilasmedian päätoimittajaksi valittiin Aapo Laakso | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen uuden ylioppilasmedian päätoimittajaksi valittiin Aapo Laakso

Tampereen ylioppilaskunta TREYn edustajisto valitsi kokouksessaan 11.2.2020 uuden ylioppilasmedian päätoimittajaksi toimittaja Aapo Laakson. Laakso valittiin päätoimittajaksi kahdeksan hakijan joukosta. Työt alkavat maaliskuun alussa.

Tampereen uuden ylioppilasmedian valmistelu alkaa olla loppusuoralla.

”Olen tarmoa täynnä. Tämä on mahtava mahdollisuus lähteä luomaan nollasta”, Aapo Laakso kertoo puhelimitse. Ylioppilaskuntien yhdistymisen myötä yleisö on laajentunut ja kiinnostuksen kohteiden kirjo on suurentunut.

Uutta ylioppilasmediaa konseptoidaan kuluvan vuoden ajan ja ideaalitilanteessa media lanseerattaisiin loppuvuodesta, kertoo TREYn hallituksen Ville Jäppinen. Jäppinen on ollut mukana TREYn ylioppilasmedian valmistelutyöryhmässä, joka on toteuttanut muun muassa opiskelijakyselyn. Jäppisen mukaan kyselyn tuloksia hyödynnetään myös uuden median suunnittelussa.

”Ylioppilasmedia on olennainen opiskelijan äänenkannattaja. Sen avulla pystytään keskustelemaan sekä tässä laajemmassa korkeakouluyhteisössä että yhteiskunnassa. Se on jäsenpalvelu, jota TREY tuottaa ja johon kaikki voivat osallistua.”

Tuleva ylioppilasmedia on sekä printti- että digijulkaisuna toteutettava journalistinen media.

Toimittaja: Petra Viitanen