Tampereen Jazz Happening alkaa tänään 3.11. Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla | Radio Moreeni 98,4 MHz

Neljäpäiväisessä tapahtumassa esiintyy sekä ulkomaisia että kotimaisia nykyjazz-artisteja.

Yhdysvaltalainen Steve Lehman Octet esiintyy Pakkahuoneella perjantaina 4.11.

Festivaaleille saapuu esiintyjiä ympäri maailmaa, esimerkiksi Yhdysvalloista ja Jamaikalta. Osaan ohjelmasta on yleisöllä vapaa pääsy.

Tampereen Jazz Happening järjestetään tänä vuonna jo 35. kerran. Vuodesta 1990 lähtien tapahtuman on tuottanut Tampereen kulttuuripalveluiden organisaatioon kuuluva Tampereen musiikkijuhlat.

Festivaalin tuottajan Eija Koivusalon mukaan tapahtuma on kerännyt viime vuosina noin 5 000 kävijää. Odotukset ovat samat tällekin vuodelle. Koivusalo kertoo, että viime vuonna Pakkahuone ja Klubi myytiin lähes loppuun. Vieraiden ikähaitari on ulottunut nuorista aina eläkeikäisiin asti.

Toimittaja: Janne Nieminen