Tällä yksinkertaisella ranneliikkeellä saat vappusimasi onnistumaan – seuraa livenä | Radio Moreeni 98,4 MHz

Viisi litraa vettä, 350 grammaa sokeria, 350 grammaa fariinisokeria, kaksi sitruunaa ja nokare hiivaa. Radio Moreenin toimitus testaa Marttojen perinteistä simareseptiä.

Radio Moreenin Wappusima käy! Sima pullotetaan tiistaina, ja jokainen työntekijä maustaa sen omalla tavallaan. Simat maistetaan ja pannaan maun mukaiseen paremmuusjärjestykseen suorassa lähetyksessä perjantai-Verstaalla kello 16.03 alkaen!

Simat on siirretty jääkaapissa käymisen vuoksi. Ne korkataan perjanta-Verstaalla suorassa lähetyksessä kello 16.00 alkaen.

Seuraa livenä:

Tiistain ja perjantain välillä siman kehitystä voi seurata tämän streamin kautta kello 9.30–17.00. Lisäksi vappuviikon jokaisella Verstaalla pidetään simaseurantaa kello 16–17. Keskustelu sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #rusinawatch.

Simojen nimet oikealta vasemmalle ovat: Tinker Bell (mausteena lime), Pian kinkerisima (inkivääri), Kukkia & Mehiläisiä (hunaja) ja Robottikoira 2000X (chili). Koska olemme yliopistoradio, niin vasemmanpuoleinen puolen litran pullo on täynnä maustamatonta kontrollisimaa.

Pysy kärryillä siman kehityksestä kääntämällä radiosi taajuudelle 98,4 MHz tai internetisi osoitteeseen radio.uta.fi.

Simaämpärin ja kuorimaveitsen tarjoaa Juvenes Yliopiston ravintola.