Taantuma ei näy Hullujen päivien suosiossa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Taantuma ei näy Hullujen päivien suosiossa

Kehnosta taloustilanteesta huolimatta Hullut Päivät säilyvät tuottoisana myyntitapahtumana tavaratalo Stockmannille. Se järjestetään tällä viikolla jo 59. kerran.

Hullut Päivät

Keltaiset Hullujen Päivien kassit näkyvät taas katukuvassa.

”Jos puhutaan tuotoista, vastaavat Hullut Päivät meillä yhtä kokonaista kalenterikuukautta”, kertoo Tampereen Stockmannin johtaja Eija Vartiala tapahtuman avajaispäivänä.

Vartialan mukaan Hulluilta Päiviltä haetaan eniten kalliimpia merkkituotteita. Ihmiset ostavat mielummin laatua, eivätkä krääsää.

Asiakkaiden keskuudesta käy ilmi, että tapahtumaan saavutaan monien erilaisten tarjousten perässä. Myös pelkkä tunnelma saattaa riittää syyksi käynnille. Suosiostaan huolimatta Hullujen Päivien kaltaiset valtaisat myyntitapahtumat herättävät myös kritiikkiä. Jo lyhyllä katugallupilla selvisi, että yhä osaa ihmisistä vain ahdistaa ylenpalttinen materialismi ja kulutus.

Toimittaja: Valma Korhonen