Rattijuopumusten määrä on laskenut Pirkanmaalla viime vuoteen verrattuna | Radio Moreeni 98,4 MHz

Rattijuopumusten määrä on laskenut Pirkanmaalla viime vuoteen verrattuna

Pirkanmaalla jää kiinni vuosittain noin 1 500 kuljettajaa rattijuopumuksesta, joista eniten jää kiinni Tampereella ja Ylöjärvellä.

Rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja kolaroi Lempäälän valtatiellä torstaina. Kuljettaja törmäsi kaiteeseen, ja hänen epäillään olleen humaltuneena ja huumausaineiden alaisena. Kuljettaja ei loukkaantunut. Viime vuoden tammi-elokuun aikana rattijuopumuksia oli Pirkanmaalla 17 enemmän kuin tänä vuonna, kertoo Poliisi.

Tilastokeskuksen tilastojen mukaan vuonna 2015 rattijuopumusonnettomuuksissa menehtyi runsas kymmenen enemmän ja loukkaantui noin kaksikymmentä ihmistä enemmän kuin vuonna 2014. Viime vuonna henkilövahinkoon johtaneita alkoholionnettomuuksia tapahtui 30 vähemmän kuin vuonna 2014.