Radio Moreenin taajuudella pääsiäistä vietetään klassisen musiikin parissa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin taajuudella pääsiäistä vietetään klassisen musiikin parissa

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila muuttaa myös yliopistoradion lähetyksiä, kun radion tilat ovat kiinni. Pääsiäisen jumalanpalveluksia voi seurata seurakunnan verkkolähetysten kautta.

Radio Moreenin lähettää pääsiäisenä ajankohtaan sopivaa klassista musiikkia.

Taajuudella perinteisesti lähetettyjä pääsiäisen jumalanpalveluksia ei valitettavasti voida tänä vuonna radioida, sillä koronavirustilanne on sulkenut Tampereen yliopiston ja Radio Moreenin tilat.

Tampereen seurakunnat lähettää poikkeustilan aikana jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia netissä. Esimerkiksi pääsiäisen sanajumalanpalvelus Tuomiokirkosta lähetetään sunnuntaina 12. huhtikuuta kello 10 verkossa. Tarkempia tietoja tästä ja muista tilaisuuksista löytyy Tampereen seurakuntien verkkosivuilta.

Radio Moreenin puheohjelmia voi kuunnella Soundcloudissa, jossa julkaisemme uutta materiaalia myös poikkeustilan aikana. Normaalilähetyksiin palaamme heti, kun yliopiston tilat voidaan turvallisesti avata. Nettisivuillamme julkaisemme ajankohtaista ja kiinnostavaa luettavaa myös radion tilojen ollessa kiinni.

Radio Moreeni toivottaa kuuntelijoilleen rauhallista pääsiäisen aikaa!