Radio Moreenin perjantai-ilta saa uuden musiikkiohjelman: Double Trouble jatkaa Triple Threatin manttelinperijänä | Radio Moreeni 98,4 MHz

Pari vuotta Moreenin perjantai-iltoja sulostuttanut Triple Threat antaa tilaa uudelle ohjelmalle. Tekijät ovat osin samoja, ja musiikkilinja vaihtelee junglesta hip-hopin kautta souliin ja funkiin.

Uusi musiikkiohjelma Double Trouble täyttää Triple Threatin jättämän aukon perjantai-illoissa. Äänessä jatkaa perjantai-illoista tutuksi tullut DJ J-Man. Uudeksi rikoskumppanikseen hän on värvännyt pitkän linjan tekijän D Mo’ Moneyn.

You name it – we play it

Ensimmäisellä puoliskolla DJ J-Man esittelee under- ja overground hip-hopin mielenkiintoisimmat ja tuoreimmat tekijät ympäri maailmaa. J-Man huuhtoo vaskooliinsa vain ne julkaisut, joiden kiilto ei himmene ensikuuntelun jälkeen.

Uuden tiskijukan levyhyllyjen aarteet täyttävät toisen puoliskon kaksituntisesta ohjelmasta. Kun DJ Mo’ Money pääsee irti levypöytiensä takana, luvassa on pelkkää auraalista seikkailua ohjelmasta toiseen genrerajojen ylitystä pelkäämättä.

Jungle, breiksit, hip-hop, trip-hop, ragga, reggae, soul, funk… you name it – we play it!