Radio Moreenin lähetykset ovat kesäajassa – puhetta ja musiikkia riittää myös lomakaudella | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radion kuuntelu kuuluu myös kesään. Radio Moreenin kesäohjelmisto tarjoaa menneen kauden parhaimpia puhe- ja musiikkiohjelmia sekä kesäistä klassista musiikkia.

Radio Moreenin lähetykset ovat siirtyneet kesäaikaan.

Kesäohjelmistossa kuullaan menneen kauden ohjelmauusintoja: aamut on omistetu puheohjelmille ja iltaisin kanavalla soivat parhaimmat musiikkiohjelmamme.

Kesäkuussa Radio Moreeni lähettää lisäksi kaupunginvaltuuston kokouksen kesäkuun 19. päivä. Tampereen Tuomiokirkon jumalanpalveluksia puolestaan kuullaan kanavalla sunnuntaisin 16. kesäkuuta asti.

Kesäkauden päivittäiset ohjelmatiedot löydät täältä. Syksyn ohjelmakausi alkaa 2.9.

Radio Moreenin toimitus toivottaa hyvää kesää!