Radio Moreenin lähetykset ovat kesäajassa – lomakaudella taajuudella kuullaan tuttuja puhe- ja musiikkiohjelmia | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radion kesäohjelmisto tarjoaa menneen kauden parhaimpia puhe- ja musiikkiohjelmia sekä kesäistä klassista musiikkia. Kesäkuussa taajuudelle palaavat koronatauon jälkeen myös Tuomiokirkon jumalanpalvelukset.

Radio Moreenin lähetykset ovat siirtyneet kesäaikaan.

Kesä- ja elokuussa taajuudella kuullaan arkisin menneen kauden ohjelmauusintoja: aamut on omistettu puheohjelmille ja iltaisin kanavalla soivat musiikkiohjelmamme. Kesän päivittäinen ohjelmatarjonta mukailee syys- ja talvikauden ohjelmistoa. Heinäkuussa taajuudella soi kesäinen tauoton klassinen.

Kesäkuussa Radio Moreeni lähettää lisäksi kaupunginvaltuuston kokouksen kuun 15. päivä. Tampereen Tuomiokirkon jumalanpalveluksia puolestaan kuullaan kanavalla sunnuntaisin 14. kesäkuuta asti.

Kesäkauden päivittäiset ohjelmatiedot löydät täältä. Lisää kuunneltavaa on tarjolla Radio Moreenin Soundcloud-tilillä. Syksyn ohjelmakausi alkaa 7.9.2020, eli kun yliopiston uusi lukuvuosi käynnistyy.

Radio Moreenin toimitus toivottaa hyvää kesää!

Video: Aleksi Ranta