Radio Moreenin joulu on Sibeliuksen ja klassisen joulumusiikin juhlaa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin joulu on Sibeliuksen ja klassisen joulumusiikin juhlaa

Radio Moreenin jouluohjelmistossa kuullaan kaksi Jean Sibeliuksen 150-vuotisjuhlan erikoisohjelmaa säveltäjämestarista. Tarjoamme myös mielenkiintoisia luentoja ja puheenvuoroja. Toimitetut ohjelmat kuullaan arkisin ja jouluaattona klo 8 ja 16. Klassinen joulumusiikki soi aalloilla loppiaiseen asti.

Radio Moreeni toivottaa rauhallista joulua.

Jean Sibelius – etäinen vai läheinen? Ritva Alpola kysyy tätä neljältä kulttuurivaikuttajalta; tanssija, koreografi Jorma Uotiselta, ohjaaja Timo Koivusalolta, kulttuuritoimittaja Anne Välinorolta ja laulaja, laulupedagogi Raija Roivaiselta.

Neljä näkökulmaa säveltäjämestariin kuullaan Radio Moreenissa jouluaattona. Hyvää syntymäpäivää Jean Sibelius toivottavat puolestaan muusikko, musiikintutkija Markus Mantere ja säveltäjä, kirjailija Sakari Vainikka uudenvuodenaattona.

Tampereen yliopiston tutkijakollegiumin kysytään mm. onko Euroopan unionilla tulevaisuutta ja pohditaan amerikkalaisen pop-rock-musiikin valta-asemaa kansainvälisessä musiikkimaailmassa. Englanninkielinen luentosarja lähetetään Radio Moreenissa 15. – 23.12.2015.

Koko joulunajan ohjelmiston löydät täältä.