Radio Moreeni toivottaa hyvää joulua ja uutta vuotta – arkeen palataan loppiaisen jälkeen | Radio Moreeni 98,4 MHz

Loppuvuoden ajan kanavalla kuullaan menneen syksyn ohjelmia ja juhlakauden musiikkia. Arkipäivien suorat lähetykset jatkuvat heti loppiaisen jälkeen.

Radio Moreeni lähettää joulun ja uudenvuoden aikaan parhaita paloja syksyn ohjelmistosta. Luvassa on niin puhetta kuin musiikkiakin.

Radio Moreeni toivottaa rauhallista joulua.

Puheohjelmia on tarjolla aamuisin ja iltapäivällä. Muina aikoina kanavalla kuullaan juhlakauteen sopivaa musiikkia. Päivittäiset ohjelmatiedot löytyvät täältä.

Loppiaisesta (6.1.) alkaen kanavalla jatkuvat Tampereen Tuomiokirkon jumalanpalveluslähetykset.

Arjen ohjelmarytmiin palataan pikkuhiljaa tammikuun toisesta viikosta alkaen.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!