Radio Moreeni toivottaa hyvää joulua ja uutta vuotta – arkeen palataan loppiaisena | Radio Moreeni 98,4 MHz

Loppuvuoden ajan kanavalla kuullaan menneen syksyn ohjelmia ja juhlakauden musiikkia. Arkipäivien suorat lähetykset jatkuvat heti loppiaisen jälkeen.

Radio Moreeni lähettää joulun ja uudenvuoden aikaan parhaita paloja syksyn ohjelmistosta. Luvassa on niin puhetta kuin musiikkiakin.

Puheohjelmia on tarjolla aamuisin ja iltapäivällä. Muina aikoina kanavalla kuullaan juhlakauteen sopivaa musiikkia. Päivittäiset ohjelmatiedot löytyvät täältä.

Loppiaissunnuntaista (6.1.) alkaen kanavalla jatkuvat Tampereen Tuomiokirkon jumalanpalveluslähetykset.

Ja arki koittaa heti loppiaisen jälkeen: Radio Moreenin ohjelmisto alkaa soida koko komeudessaan tammikuun toisella viikolla eli maanantaista 7.1. alkaen.

Mutta sitä ennen on aika toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!