Radio Moreeni seuraa Tampereen Teatterikesää | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreeni seuraa Tampereen Teatterikesää

Tampereen Teatterikesä kokoaa jälleen yhteen mielenkiintoisia teatteriesityksiä ja teatterin ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta. Elokuun ensimmäisellä viikolla esityksiä nähdään kymmenillä näyttämöillä ympäri kaupunkia. Radio Moreeni kertoo esityksistä, teatterintekijöistä ja tapahtumista nettisivuillaan koko viikon ajan.

Tar Baby_kuvaaja Halston Bruce

Tämänvuotiseen festivaalijulisteeseen on valittu Desiree Burchin kuva esityksessä Tar Baby. Esitys kuuluu festivaalin pääohjelmistoon. (Kuva: Halston Bruce, Tampereen Teatterikesä)

Teatterikesän ohjelmisto heijastelee taiteellisen johtoryhmän mukaan yhteiskunnallista tilannetta jossa kukaan ei tiedä millainen suunta tulisi valita. Kuuntele lisää Teatterikesän ohjelmistosta Radio Moreenin jutusta:

Teatterikesän ohjelmisto julki: yliopiston Hipsterit näyttämöllä!

Radio Moreenin nettisivuja seuraamalla löydät mielenkiintoiset haastattelut ja arviot tuoreeltaan. Voit seurata aiheita myös Moreenin Facebook– ja Twitter-tileillä. Teatterikesään liittyvät jutut julkaistaan vain Moreenin verkkosivuilla.

Tampereen Teatterikesä järjestetään 1.-7.8.2016. Festivaali on järjestyksessään 48.

Teksti: Päivi Harkko