Radio Moreeni palailee pikkuhiljaa koronatauolta: Kuuntele kaupunginvaltuuston kokous radiosta tänään klo 17 | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin lähetykset palailevat normaaliuomiinsa pikkuhiljaa. Ensimmäisenä taajuudelle palaavat Tampereen kaupunginvaltuuston kokoukset ja Tuomiokirkon jumalanpalvelukset.

Tuomiokirkon messuja pääsee seuraaman radion välityksellä jälleen kesäkuussa. Kuva: Aleksi Ranta

Koronavirus sulki toimituksen tilat maaliskuussa, mikä tiesi taukoa myös Moreenin ohjelmille. Kevään ja alkukesän aikana taajuudelle palaavat kaupunginvaltuuston kokoukset ja Tuomiokirkon jumalanpalvelukset.

Ensimmäinen valtuuston kokous on vuorossa maanantaina 18. toukokuuta. Kaupunginvaltuusto kokoontuu tällä hetkellä pääasiassa etäyhteyksien avulla. Kokous alkaa tuttuun tapaan klo 17.

Tuomiokirkon jumalanpalvelukset palaavat taajuudelle kesäkuun alussa. Ennen radion kesätaukoa lähetämme kaksi messua, 7. ja 14. kesäkuuta klo 10.

Lisäksi arkipäivisin lähetämme kesäkuun alusta lähtien kesäohjelmistoa, joka koostuu alkuvuoden aikana lähetetyistä ohjelmistamme. Luvassa on puhetta aamuihin ja musiikkia iltoihin.