Poliisiasemien sulkeminen voi näkyä Tampereen palveluissa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Poliisiasemien sulkeminen voi näkyä Tampereen palveluissa

Sisä-Suomen poliisin apulaispoliisipäällikkö Osmo Ovaskan mukaan Ylöjärven ja Lempäälän poliisiasemien sulkeminen voi tuoda lisää asiakkaita Tampereen poliisin lupapalveluihin. Tampereen rikostutkintaan sulkemiset eivät Ovaskan mukaan vaikuta.

poliisiautot ajavat

Osa suljettujen poliisiasemien työntekijöistä siirtyy Tampereelle. (Kuva: Teppo Moilanen)

Ylöjärven ja Lempäälän poliisiasemat suljetaan marraskuun lopulla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti. Poliisiasemien nykyiselle henkilökunnalle tarjotaan työpaikat lähiympäristön muista toimipisteistä. Ylöjärven rikostutkinta siirtyy Nokian poliisiasemalle ja Lempäälän rikostutkinnasta vastaa tulevaisuudessa Valkeakosken poliisiasema.

Lempäälän lupapalvelut on lakkautettu jo aikaisemmin, mutta Ylöjärven asemalla palvellaan lupa-asioissa aseman sulkemiseen asti 25.11.

Toimittaja: Mikko Asunta