Pikku Kakkonen täyttää 40 vuotta | Radio Moreeni 98,4 MHz

Pikku Kakkonen täyttää 40 vuotta

Ohjelman historiaa juhlistetaan ohjelmauudistuksella, valokuvanäyttelyllä ja dokumentilla.

Pikku Kakkonen 40 vuotta

Pikku Kakkonen juhlii 40-vuotissyntymäpäiviään. (Kuva: YLE)

Ohjelmauudistukseen kuuluu Pikku Kakkosen Seikkailukone, jossa lapset pääsevät mukaan nauhoituksiin. Lisäksi ohjelman aloitusaika aikaistetaan viikonloppuisin vanhempien toiveesta. Yle Areenasta on myös mahdollista katsoa vanhoja ohjelmia juhlavuoden kunniaksi.

Alli Haapasalon käsikirjoittama ja ohjaama dokumentti, Postilokero 347 ­ ­̶ Pikku Kakkosen tarina saa ensi-iltansa 11.1. Samana päivänä Pikku Kakkonen kutsuu koko Suomen onnittelemaan päivänsankaria laulamalla postilaulun kello 14.30, ja jakamaan laulusta videon sosiaalisessa mediassa. Lisäksi Suomea kiertää juhlavuoden valokuvanäyttely, joka vierailee kahdeksalla paikkakunnalla.

Toimittaja: Emmi Kantola