Paperinen Aamulehti ei kolahda postiluukusta päivittäin enää kymmenen vuoden kuluttua | Radio Moreeni 98,4 MHz

Aamulehden verkkotoimittaja Tuukka Välimäki

Aamulehden verkkotoimittaja Tuukka Välimäki opiskeli Tampereen yliopiston toimittajakoulutuksessa 2000-luvun lopulla.

Aamulehden verkkotoimittaja Tuukka Välimäki arvioi, että kymmenen vuoden kuluttua Aamulehti ei enää ilmesty paperisena seitsemänä päivänä viikossa. Välimäki muistuttaa kuitenkin, että tällä hetkellä paperilehti muodostaa edelleen lehden taloudellisen kivijalan.

”On tosiasia, että lehden levikki laskee”, Välimäki kertoo.

”Meille on kasvamassa uusi sukupolvi, jolla ei ole mitään kiinnekohtaa paperiseen lehteen. Haasteemme on tavoittaa heidät”, Välimäki sanoo.