Musiikkiohjelma MACOBOXIn vieraaksi istahtaa Radio Musan päätoimittaja Pentti Teräväinen | Radio Moreeni 98,4 MHz

Torstai-illan ohjelmassa Maco Oey jututtaa Teräväistä  muun muassa siitä, millaista radioaseman johtaminen on. Lisäksi ohjelmassa kuunnellaan illan vieraan mukanaan tuomaa musiikkia.

Radio Musan päätoimittajana työskentelevällä  Pentti Teräväisellä on pitkä historia radiotoimittajana. Uransa aikana hän on haastatellut useita suomalaisia musiikintekijöitä ja artisteja.

Pentti Teräväinen (vas.) on tuttu ääni Radio Musasta. Teräväinen ajatuksia radion tekemisestä kuullaan Maco Oeyn haastattelussa torstaina klo 17.

MACOBOXIssa keskustellaan tällä kertaa siitä, millaista on johtaa radioasemaa tänä päivänä. Lisäksi kuunnellaan Teräväisen valitsemaa musiikkia.

Ohjelmaa isännöi tuttuun tapaan Maco Oey – tervetuloa kuuntelemaan MACOBOXIA torstaina 12. maaliskuuta klo 17.

Ohjelmassa kuullaan seuraavat kappaleet:

1. Les chats Sauvages : Twist a Saint Tropez
2. The Brothers Johnson: Stomp
3. Pasi Kaunisto: Oot yhä vierelläin
4. Nokia Big Band: Käy tanssimaan
5. Gitte: Tämä maa
6. Flatbroke trio: My only one
7. Cliff Richard & Elvis Presley: Blue suede shoes.