Musiikkiohjelma MACOBOXI saa vieraakseen tamperelaisen musiikkivaikuttajan Ari ”Selkä” Pulkkisen | Radio Moreeni 98,4 MHz

Ohjelmassa keskustellaan siitä, millaista on muusikon arki ja millainen merkitys säveltämisellä ja sanoittamisella on ollut Selkä Pulkkisen elämässä. MACOBOXIa isännöi muusikko Maco Oey.

Muusikko Selkä Pulkkinen (vas.) on myös Pispalan musiikkiyhdistyksen puheenjohtaja. Maco Oey jututtaa Pulkkista ohjelmassaan torstaina 13. helmikuuta.

Maco Oey on tällä kertaa kutsunut vieraakseen muusikko Ari ”Selkä” Pulkkisen.

Selkä Pulkkinen on tamperelainen musiikkivaikuttaja, joka toimii myös Pispalan musiikkiyhdistyksen puheenjohtajana. Ohjelmassa keskustellaan siitä, millaista on muusikon arki ja millainen merkitys säveltämisellä ja sanoittamisella on ollut Selkä Pulkkisen elämässä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan MACOBOXIa torstaina 13. helmikuuta klo 17.

Ohjelmassa kuullaan seuraavat kappaleet:

1. Selkä & Issias: Sairio
2. The Beatles: All my loving
3. Pauli Hanhiniemi: Sä et oo koskaan
4. Dire Straits: Brothers in Arms
5. Kumma Heppu ja Lopunajan Voidellut: Minä ja hän (live)
6. Hauli Bros: Kalevankangas.