Mitä tiedämme Pariisin terrori-iskujen taustoista? | Radio Moreeni 98,4 MHz

Mitä tiedämme Pariisin terrori-iskujen taustoista?

Mikä on ISIS ja voiko sen kanssa neuvotella? Miksi Ranskan lähiöissä radikalisoidutaan? Miten YK taistelee terrorismia vastaan? Radio Moreeni radioi Tampereen yliopiston rauhan- ja konfliktintutkimuskeskuksen keskustelutilaisuuden 25 marraskuuta.

Puheenvuorot ja keskustelu kuullaan radiossa keskiviikkona 25. marraskuuta klo 17.30. ja uusintana sunnuntaina 29. marraskuuta klo 14. Puhujina tilaisuudessa ovat rauhan- ja konfliktintutkimuksen professori, tutkimusjohtaja Tarja Väyrynen, yliopistotutkija Elise Feron ja tutkija Unto Vesa. Taltiointi tulee kuultavaksi myös internetiin osoitteeseen soundcloud.com/radio_moreeni.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 24.11. klo 14-16, Tampereen yliopiston Pinni A:n Paavo Koli -salissa.