MACOBOXIn syksyn ensimmäinen vieras on harmonikkataiteilija ja säveltäjä Johanna Juhola | Radio Moreeni 98,4 MHz

Koronakevään ja kesätauon jälkeen on aika palata normiarkeen myös Radio Moreenin musiikkiohjelmistossa. Torstain alkuillassa kuullaan jatkossakin Maco Oeyn isännöimää musiikkiohjelmaa.

Syyskuun ensimmäisessä ohjelmassa Maco Oeyn vieraana on harmonikkataiteilija ja säveltäjä Johanna Juhola. Juhola sai Vuoden kansainvälistyjä -palkinnon Etnogaalassa viime vuonna.

MACOBOXIssa keskustellaan muun muassa siitä, millaista on kiertää Euroopassa ja millaista musiikkia Johanna Juhola tänä päivänä säveltää.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan MACOBOXIA Radio Moreenin taajuudelle torstaina 10. syyskuuta klo 17.

Ohjelmassa kuultavat kappaleet:

1. Johanna Juhola: Hippo