MACOBOXI lupaa makoisaa musiikkia — konkarimuusikko Jaakko Löytty saapuu uuden musiikkiohjelman ensimmäiseksi vieraaksi | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin torstai-illan uutta musiikkiohjelmaa toimittaa muusikko Maco Oey. Musiikin lisäksi luvassa on kiinnostavien musiikki-ihmisten mietteitä.

Muusikko Maco Oey soittaa makoisaa musiikkia ja haastattelee musiikki-ihmisiä uudessa MACOBOXI-musiikkiohjelmassaan.

Oeyn mukaan musiikki-ihminen voi olla kuka tahansa. Studioon voikin istahtaa vieraaksi musiikkialan ammattilainen – oli hän sitten säveltäjä, sanoittaja, muusikko tai vaikkapa tuottaja – tai musiikin harrastaja.

Ohjelman punaisena lankana on esitellä ihmisiä, jotka jakavat kokemuksiaan musiikista.

Muusikko Jaakko Löytty (vas.) on tehnyt noin 700 biisiä. Niistä muutama kuullaan Maco Oeyn toimittamassa MACOBOXIssa.

Ensimmäisenä vieraana satojen laulujen muusikko

MACOBOXIn ensimmäisessä jaksossa ollaan perusteellisten kysymysten äärellä.

Ohjelmassa pohditaan mm., mistä hyvä laulu on tehty. Entä millaisista aineksista tehdään korvamato, joka jää soimaan kuuntelijan korviin? Ja onko olemassa huonoja ja hyviä lauluja?

Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia muusikon  kanssa, joka on tehnyt satoja lauluja. Hänen laulujaan on moni saattanut laulaa lauluntekijän tietäen tai tietämättä. Mutta yksi asia on kuitenkin melko varmaa – se, että lähes jokainen on törmännyt hänen lauluihinsa.

Ensimmäisenä vieraana on siis muusikko Jaakko Löytty, jonka laajaan tuotantoon pureudutaan torstaina 28.3. klo 17.03.

Ohjelmassa kuultavat laulut:

1. Jaakko Löytty: Salaam Aleikum