Lastenmusiikkia ja mieskuorolaulua – muusiikkiohjelma MACOBOXIn vieraaksi saapuu artisti Tuomo Rannankari | Radio Moreeni 98,4 MHz

Muusikko Tuomo Rannankari on tuttu muun muasta Semmareista ja Pikku Kakkosesta. Hän tekee musiikkia niin lapsille kuin aikuisillekin.

Miksi lapsille kannattaa tehdä lastenmusiikkia? Entä onko mieskuorossa mukana olemisessa parasta se , että siitä tulee äijien laatuaikaa ?

Muusikko Tuomo Rannankari on tuttu muun muassa Pikku Kakkosesta. MACOBOXIn toimittaa Maco Oey.

Miten joillakin on vain niin jumalainen lauluääni – onko se harjoittelun tulos vai puhtaasti geneettistä?

Näitä asioita pohditaan tällä kertaa Radio Moreenin MACOBOXIssa, kun vieraaksi saapuu Semmareista ja Pikku Kakkosesta tuttu artisti ja lauluntekijä Tuomo Rannankari.

Ohjelman toimittaa Maco Oey.

Torstaina 6.6. klo 16.59 lähetettävässä ohjelmassa kuullaan seuraavat laulut:

1. Seminaarimäen mieslaulujat: Suurempaa

2. Rainbow: Magic

3. Eppu Normaali: Linnunradan laidalla

4. Bruce Springsteen : Thunder road

5. Lännen- Jukka: Amerikanlaiva

6. Kolmas nainen: Paskanhajua.