Kaupunginvaltuusto aloittaa syyskautensa – kokous päättää talousarvioon tehtävistä muutoksista | Radio Moreeni 98,4 MHz

Sosiaali- ja terveyslautakunnan tilinpäätösennuste on yli 50 miljoona euroa arvioitua kehnompi. Rahaa tarvitaan lisää myös muualle.

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään syyskauden ensimmäiseen kokoukseensa. Illan kokouksessa on jälleen luvassa puhetta kaupungin taloudesta.

Valtuuston esityslistalla on muutosesityksiä kuluvan vuoden talousarvioon. Muutoksia esitetään muun muassa sosiaali- ja terveyslautakunnan isojen ylitysten ja kunta-alan palkkaratkaisun vuoksi. Yksin sosiaali- ja terveyslautakunnan tilinpäätösennuste on yli 50 miljoonaa euroa budjetoitua huonompi.

Radio Moreeni lähettää kaupunginvaltuuston kokouksen suorana. Lähetys valtuuston istuntosalista alkaa kello 17.