Kauneudenhoitoalalla työskentelevä Kaisu Haapamäki hoivaa asiakkaitaan mikroneulaushoidoilla | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen Rautatienkadun Beauty Putiikissa yrittäjänä toimiva Haapamäki kertoo halunneensa hoitoalalle jo nuoresta lähtien.

Perinteisten hoitotekniikoiden sijasta Haapamäki auttaa asiakkaitaan nykyään täyteainehoidoilla, hampaiden laservalkaisuilla, mikroneulaushoidoilla sekä ripsienpidennyksillä ja vahauksilla.

Hoidoista toivotut tulokset ovat Kaisu Haapamäen mukaan hillitympiä kuin aiemmin.

Reilut kolme vuotta kauneusalalla toiminut yrittäjä kokee, että kauneus on ehdottomasti katsojan silmissä.

Toimittaja: Aino-Maija Kupias