Journalismin seuraava vaihe ja toimituksen sillanrakentajat – Kuuntele suorana journalistiikan vierailijaprofessorien vallanvaihto | Radio Moreeni 98,4 MHz

Väistyvä vierailijaprofessori Jussi Pullinen puhuu aiheesta Journalismin seuraava vaihe. Hänen seuraajansa Elina Paasosen aiheena on Toimituksen sillanrakentajat. Suoraa radiolähetys alkaa klo 13.15.

Radio Moreeni lähettää suorana Tampereen yliopiston journalistiikan vierailijaprofessuurin vallanvaihdon.

Torstaina 6.9. kello 13.15 alkavassa tilaisuudessa väistyvä vierailijaprofessori, toimittaja Jussi Pullinen pitää jäähyväisluennon aiheesta Journalismin seuraava vaihe.

Hänen seuraajansa, Aamulehden uutispäällikkö Elina Paasonen luennoi oman professorivuotensa avaukseksi aiheesta Toimituksen sillanrakentajat.

Journalistiikan vierailijaprofessuuri on ollut Tampereen yliopistossa vuodesta 2007 alkaen. Professuurin tavoitteena on lähentää toisiinsa journalistiikan kentän ammattilaisten kokemusta sekä journalismin opetusta ja tutkimusta.

Luentosarjan muut luennot lähetetään Radio Moreenissa torstaisin kello 12.15-14.