Journalismin iltapäivä -luentosarja käynnistyy – kuuntele työelämäprofessorien vallanvaihto suorana | Radio Moreeni 98,4 MHz

Journalismin iltapäivä -luentosarja alkaa työelämäprofessorien vallanvaihdolla. Jatkossa toimittaja Olli Seurin isännöimissä tapahtumissa keskustellaan journalismin monista muodoista ja alan muutoksista.

Ensimmäisessä tilaisuudessa keskiviikkona 4.9. väistyvä työelämäprofessori Elina Paasonen ja tehtävässä aloittava Olli Seuri kertovat kokemuksistaan ja suunnitelmistaan. Suora radiolähetys tilaisuudesta alkaa kello 12.15.

Kahdella seuraavalla luentokerralla puhutaan teknologisen murroksen merkityksestä (ke 11.9.) ja kysytään, onko journalismi muutosvoimien armoilla (ke 18.9.). Äänessä ovat journalistit ja journalismin tutkijat.

Luentosarjan ohjelman löydät Tampereen yliopiston nettisivuilta.

Journalismin iltapäivät ovat kaikille avoimia. Radio Moreeni radioi kaikki luento-osuudet suorana klo 12.15 – 14.00. Luennot voi kuunnella myös jälkikäteen tallenteina.