Jou Moreeni Räps esittelee suomiräpin veteraaneja ja aloittelijoita – suora lähetys alkaa kello 18 | Radio Moreeni 98,4 MHz

Radio Moreenin taajuudelta tutut Lil’ E ja Tommi Pehmee juontavat perjantain kaksituntisen lähetyksen. Musiikin lisäksi luvassa on illan artistien haastatteluja.

Radio Moreenin perjantai-illassa nautitaan tällä viikolla suomiräpistä, kun Jou Moreeni Räps -live valtaa taajuuden kello 18-20.

Suora lähetys Monitoimitalolta alkaa klo 18.

Monitoimitalo 13:n Stagelta lähetettävää ohjelmaa juontajat Lil’ E ja Tommi Pehmee. He saavat vieraikseen suomiräpin veteraaneja ja aloittelijoita, kun Stagen 13:n sohvalle istuutuvat  Silkinpehmee, Rymy-Eetu, Ikis, Riski, Limppu ja Mc Kupari.

Lähetyksessä on luvassa räppäreiden musiikkia ja haastatteluja, joissa käydään läpi artistien historiaa ja ajatuksia musiikin tekemisestä. Ohjelman lopussa järjestetään myös cypher-painotteinen sessio, jossa artisteilla on vapaa sana Dj Icey-E:n tahdittamien biittien päälle.

Striimiä voi kuunnella Radion  Moreenin taajuudella (98,4 MHz), nettiradiossa tai seurata Nuorten Tampereen YouTube-kanavalta.

Lähetyksen tuottavat Tampereen kaupungin nuorisopalvelut, Radio Moreeni ja Sosped-säätiö.