Jalkapallon Suomen Cup ratkeaa lauantaina Tampereella | Radio Moreeni 98,4 MHz

Jalkapallon Suomen Cup ratkeaa lauantaina Tampereella

Ratinan stadionilla järjestettävään Suomen Cupin finaaliin on myyty lippuja puolet tavoitteesta.

Helsinkiläinen HJK ja seinäjokelainen SJK kohtaavat huomenna lauantaina Suomen Cupin finaalissa. Tapahtumaan Ratinan stadionille on tähän mennessä myyty noin 1500 lippua. Palloliitto toivoo myynnin tuplaantuvan 3000 lippuun. Palloliiton tapahtumapäällikkö Kalle Marttinen tiedostaa, että tavoite on kova.

”Meillä on vielä paljon lippuja myytävänä, ja tapahtuma on jo huomenna”, Marttinen sanoo.

Finaali päätettiin järjestettäväksi Tampereella sen jälkeen, kun loppuottelupari selvisi kesäkuussa.

”Halusimme järjestää finaalin neutraalilla kentällä. Lisäksi Tampere sijaitsee kannattajien kannalta sopivalla etäisyydellä Seinäjoesta ja Helsingistä”, Marttinen sanoo.

Suomen Cupin finaali järjestetään Tampereella kolmatta kertaa historiassa. Edelliset finaalit Tampereella pelattiin vuosina 1976 ja 2001.

Toimittaja: Anni Keski-Heikkilä