Ikääntyvien yliopiston luennot palaavat Radio Moreenin taajuudelle – ensimmäisen luennon aiheena tamperelainen näyttelijänkoulutus | Radio Moreeni 98,4 MHz

Kevätkauden ensimmäinen luento lähetetään suorana lähetyksenä tiistaina 11. helmikuuta klo 10.15 alkaen. Luento lähetetään uusintana saman viikon sunnuntaina klo 14.

Radio Moreeni lähettää muutaman vuoden tauon jälkeen Ikääntyvien yliopiston luentoja. Monitieteisen luentosarjan järjestää Tampereen kesäyliopisto.

Luennot pidetään joka toinen tiistai klo 10.15.-12 Tampereen yliopistossa. Radioinnit ovat suoria lähetyksiä, ja tiistain luento lähetetään uusintana saman viikon sunnuntaina klo 14.

Ensimmäisen luennon aiheena on näyttelijäkoulutus Tampereella. Teatterityön professori Pauliina Hulkko Tampereen yliopistosta luennoi otsikkolla Hippejä ja hipstereitä: yliopistollinen näyttelijänkoulutus Tampereella vuosina 1967-2020.

Kevään muut luennot käsittelevät muun muassa tekoälyä, sosiaalista manipulointia ja kuvataiteilija Ellen Thesleffin tuotantoa.

Ikääntyvien yliopiston luentoja lähetettiin Radio Moreenissa edellisen kerran vuonna 2015. Luennot palaavat taajuudelle yleisön pyynnöstä.