Hyppää mukaan opiskelijaradioiden maratonlähetykseen – päivän etappeina ovat muun muassa Ranska, Italia ja Suomen Lahti | Radio Moreeni 98,4 MHz

Kansainvälistä opiskelijaradiopäivää juhlistetaan perjantaina 24 tunnin mittaisella maratonlähetyksellä. Radio Moreenin taajuudella pääsee tänään nauttimaan ranskalaisen, italialaisen, ruotsalaisen ja lahtelaisen opiskelijaradion lähetyksestä.

Radio Moreeni osallistuu perjantaina kansainväliseen opiskelijaradiopäivään.

Aamupäivällä kello 10.30 hypätään mukaan kansainväliseen opiskelijaradiomaratoniin. Vajaan neljän tunnin aikana kuullaan lähetystä Suomen Lahdesta, Italiasta, Ranskasta ja länsinaapurista Ruotsista.

Opiskelijaradioiden maratonlähetys kestää kokonaisuudessaan 24 tuntia, ja ääneen pääsee 23 opiskelijaradiota kuudelta eri maanosasta. Maratonin ohjelma löytyy täältä.

Maailmanlaajuista opiskelijaradioiden maratonlähetystä on tehty vuodesta 2012.

Teemapäivä kuuluu myös Radio Moreenin iltapäivässä. Iltapäivän Verstas-lähetyksessä klo 16.03-17 puhutaan radiosta ja totuuden jälkeisestä ajasta, kun lähetyksessä on vieraana Ylen toimittaja ja journalismin tutkija Olli Seuri. Äskettäin 40 vuotta täyttänyt keskikokoinen videonoutaja Ransu puolestaan arvioi ajankohtaisia mediamaisemia ja esittää radionkuuntelijan toiveen.