Erkki Teikarin elämäntyö käynnistyi Kalevantiellä | Radio Moreeni 98,4 MHz

Erkki Teikarin elämäntyö käynnistyi Kalevantiellä

Erkki Teikari haaveili merimiehen ammatista, mutta päätti tulla ystävänsä mukana tutustumaan Tampereen yliopistoon.

Erkki Teikari

Erkki Teikari teki pitkän uran porilaisen Satakunnan Kansan päätoimittajana. Tampereen yliopistossa hän on oli reilut 50 vuotta sitten ensin toimittajaopiskelijana ja vähän myöhemmin lehdistöopin lehtorina.

Kalevantieltä löytyi koko elämäntyö, joka käynnistyi sanomalehtiopin opiskelijana, jatkui toimittajaopiskelijoiden opettajana ja eteni porilaiseen Satakunnan Kansaan.

Miltä Tampere tuntui vuonna 1960 ja mitä kohtalokasta tapahtui yliopiston pääaulan peilien luona, tämä kaikki selviää, kun Sonja Parkkinen kohtaa päätoimittaja Erkki Teikarin Radio Moreenin Minun radio -ohjelmassa.