Energiaa, kiertotaloutta, digi-palveluita… Podcastit saattelevat Johtajuussymposiumin kestävän kehityksen teemaan | Radio Moreeni 98,4 MHz

Johtajuussymposiumin teemana on tänä syksynä Kestävä kehitys – sanoista tekoihin. Teemaa tukee myös symposiumin järjestämismuoto: suosittu tapahtuma järjestetään koronan vuoksi verkossa. Syyskuun 9. päivänä on luvassa seminaareja ja paneeleja kahdella seminaarikanavalla ja facebookissa.

Johtajuussymposiumin järjestävät Tampereen yliopisto ja Johtamisen ja talouden tiedekunnan opiskelijoiden yhteistyöjärjestö Johto ry yhteistyökumppaneineen. Vuodesta 2012 alkaen järjestetty tapahtuma on aina ollut yleisömenestys. Tänä syksynä osallistuminen on vielä aiempaa helpompaa, kun sen voi tehdä kotisohvalla.

Kestävän kehityksen haasteita tarkastellaan päivän aikana seminaareissa ja paneelikeskusteluissa, joita on kaikkiaan 11. Eri tieteenalojen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajilta on odotettavissa erilaisia näkökulmia, ajankohtaista tietoa ja mielenkiintoista keskustelua.

Radio Moreenin Tutkijan taajuudella -sarjan uusimmissa podcasteissa voit tutustua jo ennalta muutamaan Johtajuussymposiumissa esillä olevaan aihealueeseen. Asiantuntijat kertovat niissä kiertotaloudesta, digitalisaation mahdollisuuksista sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä energiaratkaisuista ja niiden tulevaisuudesta.

Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls avaa Johtajuussymposiumin keskiviikkona 9.9. klo 8.45.