Avajaisviikko näkyy ja kuuluu korkeakouluyhteisön kampuksilla – Radio Moreeni välittää parhaat palat | Radio Moreeni 98,4 MHz

Tampereen korkeakouluyhteisö juhlistaa ensimmäisen kokonaisen lukuvuoden avajaisia pitkin viikkoa. Radio Moreenia kuuntelemalla pysyt menossa mukana.

30-vuotias yliopistoradio ottaa varaslähdön avajaisiin tiistaina 10. syyskuuta klo 11-13. Keskustakampuksen pääaulan haastattelupisteellä piipahtaa liuta nykyisiä ja entisiä yliopistolaisia. Myös tutkijat ovat lähetyksessä äänessä vastaamassa yleisön etukäteen lähettämiin kysymyksiin.

Lukuvuoden avajaisjuhla järjestetään Tampere-talossa klo 13.

Rehtori Mari Wallsin lisäksi juhlassa puhuvat muun muassa kunniatohtori Linda Liukas ja juhlassa julkistettava vuoden alumni. Radio Moreeni lähettää juhlan suorana.

Torstaina Hervannasta kajahtaa

Keskiviikkona Radio Moreeni lähettää johtajuussymposiumin yhteydessä järjestettävän Tampereen EMBA 20 vuotta -juhlaseminaarin. Seminaarin juontaa tuore työelämäprofessori Matti Apunen. Lähetys Tampereen yliopiston juhlasalista alkaa kello 14.30.

Torstaina klo 10.00 taajuuden valtaa Rakkauden Wappuradio, joka välittää avajaisviikon tunnelmia Hervannasta. Iltapäivällä klo 13 lähetys siirtyy keskustakampukselle, jossa kaikille avoimessa Tieteen kohtaamispaikka -tilaisuudessa puidaan sotea. Tämän tilaisuuden juontaa Ylen toimittaja Tiina Merikanto.

Tampereen korkeakouluyhteisön avajaisviikkoa vietetään 9.–13.9.2019.