Aamulla asiaa ja illalla musiikkia – Radio Moreenin kesäohjelmisto soi koko päivän | Radio Moreeni 98,4 MHz

Aamun puheohjelmat ovat tieteen, tutkimuksen ja kulttuurin asialla. Iltapäivällä ja illalla kanavalla viihdyttävät musiikkiohjelmat. Radio Moreeni lähettää myös kesä- ja elokuun kaupunginvaltuustonkokoukset.

Radio Moreeni lähettää kesän ajan valikoiman parhaita ohjelmiaan menneeltä kaudelta.

Arkiaamuisin kello 8.00 alkaen taajuudella kuullaan puheohjelmia, jotka käsittelevät tiedettä, tutkimusta ja kulttuuria monesta eri vinkkelistä. Kello 10-14 kanavalla soivat Klassiset tunnit. Iltapäivisin ja iltaisin kuullaan musiikkiohjelmia laidasta laitaan. Luvassa on muun muassa jatsia, reggaeta, hiphopia, progressiivista rokkia ja kuubalaisia rytmejä – ja paljon muuta.

Kesäohjelmistossa kuuluvat myös Tampereen kaupunginvaltuuston kokoukset: sekä kesä- (18.6.) että elokuun (20.8.) kokouksen voi kuunnella kanavaltamme suorana lähetyksenä. Sunnuntain jumalanpalveluslähetykset Tampereen tuomiokirkosta puolestaan jatkuvat 17.6. asti.

Radio Moreenin lähetykset palaavat arkirytmiin syyskuun alussa. Tarkat ohjelmatiedot kesän ohjelmista löydät täältä.