Yliopistosäätiön perustamistilaisuus – suora lähetys Radio Moreenissa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Yliopistosäätiön perustamistilaisuus – suora lähetys Radio Moreenissa

Tampereen korkeakoulut yhdistävä uusi yliopistosäätiö perustetaan torstaina 20. huhtikuuta. Opetus- ja kulttuuriministeriö on kutsunut uuden yliopistosäätiön perustajajäsenet säätiön perustamisen allekirjoitustilaisuuteen Tampereen Raatihuoneelle klo 14. Radio Moreeni lähettää tilaisuuden suorana.

Säätiö toimii tulevan yliopistoyhteisön taustaorganisaationa. Säätiön perustajissa on mukana laajasti ja monipuolisesti eri toimijoita kuten teollisuutta ja kauppaa, julkista alaa ja kolmannen sektorin toimijoita, tutkimussäätiöitä ja terveysalan organisaatioita sekä työmarkkinajärjestöjä.

Yliopistosäätiön perustajajäsenet ovat: Suomen valtio, Jane ja Aatos Erkon säätiö, Kaupan Liitto, Kauppias K.P. Ruuskasen säätiö, Kunnallisneuvos C.V. Åkerlundin säätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliiton tutkimussäätiö, Pirkanmaan liitto, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Suomen Punainen Risti, Tampereen Aikuiskoulutussäätiö, Tampereen kauppakamari, Tampereen Kauppaseura, Tampereen kaupunki, Tampereen Suomalainen Klubi, Tampereen Teknillinen Seura, Tampereen yliopistollisen sairaalan koulutussäätiö, Tekniikan Akateemiset, Teknologiateollisuus, Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö, Väinö Tannerin säätiö, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Yliopistosäätiön perustamistilaisuutta voi kuunnella suorana tästä.

Nettilähetyksessä on ilmennyt ongelmia Firefox-selaimessa viimeisimmän päivityksen jälkeen. Jos lähetys ei toimi, sulje selain ja yritä uudelleen.

• Kuuntele tallenteitamme