Y-Kampus tarjoaa kokoontumispaikan yrittäjähenkisille opiskelijoille | Radio Moreeni 98,4 MHz

Y-Kampus tarjoaa kokoontumispaikan yrittäjähenkisille opiskelijoille

Syksyllä yliopiston päärakennukselle auennut Y-Kampus on osa Tampere3-hanketta, jossa kolme Tampereen korkeakoulua yhdistetään.

Opiskelijat keskustelivat johtamisen professori Kari Lohiveden ohjaamalla kurssilla.

Y-Kampukselle ovat tervetulleita kaikkien alojen opiskelijat. Tiloissa järjestetään erilaisia yrittäjyyskursseja ja yrittjyysvalmennusta.

Y-Kampuksen yhteistyövastaavan Miina Makkosen mukaan yrittäjyys on ajankohtaista kaikilla aloilla. Työelämä on muuttunut yhä projektiluontoisemmaksi ja urapolkua rakennetaan usein tekemällä töitä useaan eri työpaikkaan.

Tilat pyrkivät mahdollistamaan monitieteellisen opiskelun Tampere3-hankkeen rinnalla. Yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat saavat mentorointia Y-Kampuksen järjestämissä tapahtumissa. Y-Kampus on lähtöisin Tampereen ammattikorkeakoululta.

Toimittaja: Nikolas Lempiäinen