Viikonloppuna Tampereella juhlitaan tasa-arvoa | Radio Moreeni 98,4 MHz

Viikonloppuna Tampereella juhlitaan tasa-arvoa

Tampere-talon Woman of the World Finland -festivaalilla on esillä sukupuolien moninaisuus. Tapahtumassa iloitaan jo saavutetusta tasa-arvosta muun muassa keskustelujen, työpajojen ja esitysten voimin.

Tamperetalo ja WOW-mainos.

WOW-festivaalin esiintyjistä 80 % on kotimaisia. (Kuva: Teresia Jokinen)

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty WOW-festivaali huomioi nais- ja miesnäkökulman lisäksi myös transihmiset ja muun sukupuoliset. Tiedottaja Jaani Haapasalo uskoo, että naisten tasa-arvon huomioiminen ei ole keneltäkään pois.

”Vaikka festivaaleilla juhlitaan jo saavutettua tasa-arvoa, työ ei ole vielä valmis”, Haapasalo sanoo.

Haapasalo uskoo, että festivaaleille saapuu paljon myös kansainvälisiä vieraita.

”Jo vapaaehtoisten joukossa oli paljon kansainvälisiä ihmisiä, joten yhteinen kielemme oli englanti.”

WOW-festivaali on 11.-12.3 Tampere-talossa.

Toimittaja: Teresia Jokinen