Uusi ohjelma Selvittämättömät tutkii hyytäviä tamperelaisia murhamysteereitä | Radio Moreeni 98,4 MHz

Uusi ohjelma Selvittämättömät tutkii hyytäviä tamperelaisia murhamysteereitä

Radio Moreenin uusi rikossarja Selvittämättömät pureutuu syvälle neljään tamperelaiseen rikosmysteeriin. Miksi rikokset kiehtovat meitä niin paljon ja true crime elää kultakauttaan? Miten poliisi tutkii pimeitä juttuja?

SelvittämättömätLogo

Selvittämättömät-ohjelman toimittaa Salla Varpula.

Selvittämättömien ensimmäisessä osassa tiistaina 31.10. kuullaan hyytävä tarina Hervannassa yli kuusi vuotta sitten tapahtuneesta selvittämättömäksi jääneestä surmasta. Vaikka henkirikos tapahtui keskellä kirkasta päivää vilkkaalla alueella, sen tekijä on jäänyt mysteeriksi.

Ohjelmassa kuullaan tapauksen tutkinnanjohtajaa rikoskomisario Pasi Niemistä, joka avaa henkirikoksen tutkintaa ja kertoo, miltä rikoskomisariosta tuntuu, kun tapaus ei pitkään aikaan selviä.

Selvittämättömien neljä mysteeriksi jäänyttä tapausta kuullaan vuoroviikoin tiistaisin kello 14.30. Jaksot voi kuunnella jälkikäteen myös Radio Moreenin verkkosivuilta.
Toimittaja: Salla Varpula.