Uudet musiikkiohjelmat tuovat aalloille countrya ja suomirockia | Radio Moreeni 98,4 MHz

Uudet musiikkiohjelmat tuovat aalloille countrya ja suomirockia

Uusi musiikkiohjelma 98.4 Country Radio Show tarjoaa nimensä mukaisesti tuhdin annoksen countrya. Ohjelman takana ovat tamperelaismuusikot Sami Sippola ja Sebastian Krühn. Ohjelma kuullaan Moreenissa joka toinen torstai 12. tammikuuta alkaen klo 17.03 ja uusintana seuraavana maanantaina klo 7.03.

Sami Sippolan ja Sebastian Krühnin toimittama ohjelma kuullaan joka toinen torstai klo 17.03. Ensimmäinen jakso 12. tammikuuta.

Joulukuussa alkanut Syyttömänä syntymään puolestaan tarjoaa keskusteluja ja ajatuksia suomirockista ja sen ympäriltä. Ohjelma kuullaan Moreenissa aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18, paitsi silloin, kun se poikkeusaikataulun tai pyhäpäivän vuoksi kuullaankin kuun toisena maanantaina. Tammikuun jakso kuullaan aalloilla maanantaina 9. tammikuuta.

Ajankohtaista tietoa aikataulusta ja ohjelman vieraista voi lukea ohjelman Facebook-sivulta. Myös 98.4 Country Radio Show on saamassa oman Facebook-sivun lähiaikoina.